Kumaha kuring nyambungkeun AirPods ka ios 14?

Ketok tombol Sambungkeun biru di handapeun ménu. Pencét tombol fisik di tukangeun wadah AirPod pikeun nempatkeun AirPods kana mode papasangan. AirPods bakal nyambung, sareng anjeun bakal ningali tingkat batré dina layar iPhone anjeun. Ketok Rengse.

Naha AirPods kuring henteu nyambung dina ios 14?

Tip 1.



Jalan anu munggaran pikeun ngalereskeun masalah Apple AirPods henteu nyambungkeun nyaéta pikeun mareuman Wi-Fi teras hurungkeun deui. … Buka Aplikasi Setélan tur pilih pilihan Wi-Fi. Togél bar pikeun mareuman Wi-Fi sareng ngantosan sababaraha waktos. Teras togél deui bar pikeun ngaktipkeun Wi-Fi sareng cobian sambungkeun deui ka AirPods.

Kumaha cara otomatis ngalihkeun AirPods ka ios 14?

Sambungkeun AirPod anjeun ka Mac anjeun, teras tuturkeun léngkah ieu:

  1. Buka System Preferensi.
  2. Pilih Bluetooth.
  3. Klik Pilihan di gigireun nami AirPods anjeun.
  4. Klik dina dropdown dilabélan Sambungkeun ka Mac Ieu.
  5. Pilih Nalika Terakhir Dihubungkeun sareng Mac Ieu teras klik Rengse sareng tutup Preferensi Sistem.

Naha AirPods kuring henteu tiasa dianggo sareng pembaruan énggal?

Pastikeun yén alat ios atanapi iPadOS anjeun gaduh parangkat lunak anu cocog panganyarna. Buka Pusat Kontrol dina iPhone, iPad, atanapi iPod touch anjeun, sareng pastikeun éta Bluetooth dihurungkeun. … Pindah ka Setélan > Bluetooth. Upami AirPods anjeun nyambung, pastikeun yén éta dipilih janten alat audio anjeun.

Kumaha kuring pariksa firmware AirPod kuring iOS 14?

Pikeun pariksa versi firmware AirPods anjeun:

  1. Buka aplikasi Setélan dina iPhone anjeun.
  2. Arahkeun ka menu "Bluetooth".
  3. Panggihan AirPods anjeun dina daptar alat.
  4. Ketok "i" gigireun aranjeunna.
  5. Tingali dina nomer "Vérsi Firmware".

Kumaha kuring ngajantenkeun AirPods kuring langkung nyaring iOS 14?

iOS 14: Kumaha Ningkatkeun Ucapan, Pilem, sareng Musik Nalika Ngadangukeun dina AirPods, AirPods Max, sareng Beats

  1. Jalankeun aplikasi Setélan dina iPhone atanapi iPad anjeun.
  2. Ketok Aksesibilitas.
  3. Gulung ka handap ka ménu Fisik sarta Motor tur pilih AirPods.
  4. Ketok pilihan Setélan Aksesibilitas Audio dina téks biru.
  5. Ketok Akomodasi Headphone.

Kumaha kuring pariksa AirPods kuring ngecas ios 14?

Kumaha Mariksa Tingkat Batré AirPods anjeun dina iPhone atanapi iPad

  1. Aktipkeun Bluetooth dina iPhone atawa iPad Anjeun. …
  2. Teras nempatkeun AirPods anjeun dina wadahna sareng tutup tutupna.
  3. Salajengna, pindahkeun wadahna caket iPhone atanapi iPad anjeun. …
  4. Teras buka wadahna sareng antosan sababaraha detik.
  5. Tungtungna, anjeun tiasa pariksa tingkat batré AirPods anjeun dina layar anjeun.

Naha anjeun tiasa ngabagi AirPods antara dua telepon?

Ngabagi sapasang AirPods generasi kahiji atanapi kadua dua jalma sampurna mungkin sareng cara anu rapih pikeun ngamangpaatkeun fitur nirkabel tina headphone Apple pikeun ngabagi pangalaman ngadangukeun anjeun.

Naha AirPods kuring tetep ngalih ka sisi?

Hal kahiji anu anjeun kedah parios nyaéta naha AirPods anjeun dicas leres. Salah sahijina tiasa kirang batré anu tiasa nyababkeun pareum. ... Kantun nempatkeun AirPods dina wadahna sareng ngecas aranjeunna nganggo kabel Lightning. Sakali aranjeunna dicas, cobian maénkeun hiji hal sareng aranjeunna sareng tingali naha éta ngalereskeun masalah éta.

Naon anu kuring laksanakeun upami ngan ukur hiji AirPod anu maén?

Kumaha Kumaha Kuring Ngalereskeun AirPods Nalika Ngan Hiji Anu Gawé?

  1. Pariksa Batré. Penjelasan pangbasajanna sareng paling dipikaresep pikeun hiji AirPod henteu jalan nyaéta batréna paéh. …
  2. AirPods beresih. …
  3. Hurungkeun sareng Pareuman Bluetooth. …
  4. Balikan deui Alat Anjeun. ...
  5. Pupus pasangan sareng pasangkeun deui AirPods. …
  6. Hard Reset AirPods. …
  7. Reset Setélan Network. ...
  8. Pariksa Kasaimbangan stereo.

Naha AirPod kénca kuring henteu pernah ngeusi batre?

Pastikeun yén casing ngecas anjeun dicas pinuh. Pasang duanana AirPods dina wadah ngecas anjeun sareng ngantepkeun ngecas salami 30 detik. Buka wadah ngecas caket iPhone atanapi iPad anjeun. Pariksa status muatan dina iPhone atanapi iPad anjeun pikeun mastikeun yén unggal AirPod nuju ngecas.

Siga tulisan ieu? Punten bagikeun ka babaturan anjeun:
OS Dinten