Anjeun naros: Naha aya aplikasi AirPods Pro pikeun Android?

Aplikasi nampilkeun fitur salajengna pikeun AirPods anjeun (Pro, Powerbeats Pro) dina Android: ➤ indikator tingkat batré: jandela pop-up sareng animasi sapertos anu asli + nampilkeun tingkat batré AirPods dina béwara (bisa dikonfigurasi) + persen dina ikon béwara!

Naha aya aplikasi pikeun AirPods dina Android?

andropod - Anggo Airpods dina Android - Aplikasi dina Google Play.

Aplikasi mana anu pangsaéna pikeun AirPods dina Android?

Kuring nguji aplikasi ieu sareng AirPods (generasi ka-2) sareng kedah dianggo saé dina AirPods sareng AirPods Pro sateuacana ogé.

  • Pemicu Asisten: Pemicu Asisten Google sareng AirPods anjeun. …
  • MaterialPods: Kéngingkeun popup AirPods gaya ios. …
  • Podroid: Kéngingkeun sikep ketok dua kali sapertos ios. …
  • Ekualiser: Konpigurasikeun sora pikeun AirPods.

Sabaraha lami AirPods tahan dina Android?

AirPods gaduh wadah ngecas anu nyayogikeun 24 jam tina umur batre dina portabel, faktor formulir kompak. Kasing ogé gampang dieusi, salami anjeun gaduh kabel Lightning. Aya hiji alesan utama anu anjeun hoyong nyingkahan ‌AirPods‌ dina Android, nyaéta kualitas audio.

Naha AirPods Pro tiasa dianggo sareng Samsung?

Anjeun tiasa nganggo AirPods Pro sareng telepon Android, sanajan anjeun leungit sababaraha fitur kawas audio spasial jeung switching gancang.

Naha audio spasial AirPods Pro tiasa dianggo sareng Android?

Tapi aya hiji nyekel: Audio Spasial ngan ukur tiasa dianggo dina telepon Android anu cocog sareng Dolby Atmos. Sarat éta masuk akal-Apple parantos ngajelaskeun yén Audio Spasial dumasar kana Dolby Atmos ti saprak fitur éta diumumkeun dina Méi.

Naha anjeun tiasa nganggo Noise Cancelling dina AirPods Pro dina Android?

Naon anu tiasa dianggo ✔️ - Pembatalan Noise Aktif sareng Mode Transparansi: Anu paling penting, dua tambahan pangbadagna anu ngajantenkeun AirPods Pro pangénggalna AirPods anu paling saé - pembatalan bising sareng mode transparansi - damel. ngan alus dina Android.

Kumaha carana abdi tiasa pariksa batré AirPods dina Android?

nyorosodkeun Google Play Store sareng milarian "AirBattery" dikembangkeun ku Georg Friedrich, atawa ngan buka dieu. Pasang aplikasi dina alat Android Anjeun. Sakali dipasang, buka tutup wadah ngecas AirPods anjeun anu disambungkeun. Ieu bakal nunjukkeun popup dina alat anjeun, nembongkeun tingkat batré unggal AirPods sareng wadah batré.

Naha AirPods Pro patut?

Apple tungtungna ngadamel AirPods anu saé. Pikeun ngan ukur $ 50 langkung seueur tibatan modél asli sareng kasus ngecas nirkabel, ieu pasti 'budi anu kedah didamel. aranjeunna sora hadé ti aslina sarta boga cara hadé pas jeung noise aktip canceling mun boot.

Naha Android AirPods langkung parah?

Sababaraha jalma nyebatkeun éta AirPods henteu disada saé dina Android sabab AAC henteu cekap dina Android sapertos ios. Numutkeun ka Sound Guys, AAC meryogikeun kakuatan pangolahan anu langkung ageung tibatan codec audio anu sanés, sareng Android ngan saukur henteu ngolah éta gancang, nyababkeun kaluaran kualitas anu langkung handap. … Duanana disada alus!

Naha éta patut mésér AirPods pikeun Android?

Jawaban pangsaéna: AirPods sacara téknis tiasa dianggo sareng telepon Android, Tapi dibandingkeun ngagunakeun éta kalawan iPhone, pangalaman ieu nyata watered-handap. Tina fitur anu leungit dugi ka kaleungitan aksés kana setélan penting, anjeun langkung saé nganggo sapasang earbud nirkabel anu sanés.

Naha anjeun tiasa nganggo AirPods dina PS4?

Upami anjeun nyambungkeun adaptor Bluetooth pihak katilu ka PS4 anjeun, anjeun tiasa nganggo AirPods. PS4 henteu ngadukung audio Bluetooth atanapi headphone sacara standar, janten anjeun henteu tiasa nyambungkeun AirPods (atanapi headphone Bluetooth anu sanés) tanpa asesoris. Sanaos anjeun nganggo AirPods sareng PS4, anjeun moal tiasa ngalakukeun hal sapertos ngobrol sareng pamaén sanés.

Siga tulisan ieu? Punten bagikeun ka babaturan anjeun:
OS Dinten