Naha anjeun tiasa downgrade deui ka ios 13?

Urang wartosan heula warta goréng: Apple parantos lirén nandatanganan ios 13 (versi pamungkas nyaéta ios 13.7). Ieu ngandung harti yén anjeun moal tiasa mundur kana vérsi ios anu langkung lami. Anjeun ngan saukur henteu tiasa nurunkeun turun tina ios 14 dugi ka ios 13…

Kumaha kuring balikkeun deui ka ios 14 tina 13?

Léngkah-léngkah Kumaha cara nurunkeun tina ios 14 ka ios 13

  1. Sambungkeun iPhone ka komputer.
  2. Buka iTunes pikeun Windows sareng Finder pikeun Mac.
  3. Klik dina ikon iPhone.
  4. Ayeuna pilih pilihan Mulangkeun iPhone jeung sakaligus tetep kenop pilihan kénca dina Mac atawa kenop shift kénca dina Windows dipencet.

Éta mungkin pikeun downgrade ios?

Pikeun downgrade ios, AnjeunAnjeun kedah nempatkeun iPhone anjeun kana Modeu Pamulihan. Pareuman heula alat, teras sambungkeun ka Mac atanapi PC anjeun. Léngkah salajengna saatos éta gumantung kana alat naon anu anjeun badé turunkeun.

Dupi abdi tiasa uninstall ios 13?

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngahapus versi panganyarna tina ios 14 sareng nurunkeun tingkat iPhone atanapi iPad anjeun - tapi awas éta ios 13 teu aya deui.

Dupi abdi tiasa downgrade ios abdi ti 13 ka 12?

Downgrade ngan mungkin dina Mac atawa PC, Kusabab éta Merlukeun prosés Malikkeun, pernyataan Apple No More iTunes, Kusabab iTunes Dipiceun di New MacOS Catalina sarta pamaké Windows teu bisa install ios anyar 13 atanapi Downgrade ios 13 ka ios 12 final.

Dupi abdi tiasa nurunkeun ios 14?

Upami anjeun henteu ngadamel cadangan, anjeun masih bisa downgrade, tapi anjeun moal tiasa mulangkeun alat anjeun ka kaayaan aslina sateuacan anjeun ningkatkeun. Ogé, upami anjeun parantos masang watchOS 8 dina Apple Watch anjeun, penting pikeun dicatet yén anjeun moal tiasa nganggo éta sareng ‌iPhone‌ anjeun saatos anjeun balik deui ka ios 14.

Naha anjeun tiasa ngahapus ios 14?

Sumuhun. Anjeun tiasa ngahapus ios 14. Najan kitu, anjeun bakal kudu sagemblengna mupus tur malikkeun alat. Upami anjeun nganggo komputer Windows, anjeun kedah mastikeun yén iTunes dipasang sareng diropéa kana vérsi anu paling anyar.

Kumaha kuring ngahapus apdet ios 14?

Kumaha miceun unduhan update software tina iPhone

  1. Buka Setélan.
  2. Toél Umum.
  3. Ketok Panyimpenan iPhone/iPad.
  4. Dina bagian ieu, gulung sareng panggihan versi ios sareng ketok.
  5. Ketok Pupus Apdet.
  6. Ketok Pupus Pembaruan deui pikeun mastikeun prosésna.

Dupi abdi tiasa uninstall apdet iPhone panganyarna?

1) Dina iPhone, iPad, atawa iPod touch anjeun, buka Setélan tur ketok Umum. 2) Pilih Panyimpenan iPhone atanapi Panyimpenan iPad gumantung kana alat anjeun. 3) Tangtukeun lokasi undeuran software ios dina daptar tur ketok di dinya. 4) Pilih Hapus Pembaruan sareng pastikeun anjeun hoyong ngahapus.

Dupi abdi tiasa balik deui ka ios 12?

Thankfully, Ieu mungkin pikeun balik deui ka ios 12. Ngagunakeun vérsi béta tina ios atanapi iPadOS butuh tingkat kasabaran dina nungkulan bug, umur batre goréng sareng fitur anu henteu jalan.

Naha telepon kuring laun pisan saatos ios 13?

Solusi kahiji: Pupus sadaya aplikasi latar tukang teras reboot iPhone anjeun. Aplikasi latar tukang anu rusak sareng nabrak saatos pembaruan ios 13 tiasa mangaruhan parah aplikasi sareng fungsi sistem telepon anu sanés. ... Ieu nalika mupus sadaya aplikasi latar atanapi maksa aplikasi latar pikeun nutup perlu.

Siga tulisan ieu? Punten bagikeun ka babaturan anjeun:
OS Dinten