Naon aplikasi GIF pangsaéna pikeun Android?

Naon aplikasi GIF pangsaéna?

7 aplikasi anu pangsaéna pikeun ngadamel GIF gancang dina telepon anjeun

  • Giphy - Sticker Maker. Giphy mangrupikeun aplikasi sareng halaman wéb pikeun milarian GIF pikeun nambihan kana konvos Slack sareng téks grup, tapi éta héran lemah dina payuneun kustomisasi. …
  • GIF Kuring! …
  • GIF Maker. …
  • Twitter. ...
  • WhatsApp. ...
  • iPhone kaméra Roll. …
  • Poto Google.

Naha GIF bébas dianggo?

GIF sakumaha anu urang terangkeun mangrupikeun format gambar anu janten populer ku cara ngabagi animasi ulangan pondok. … Saterusna, éta tetep éta Teu aya cara hukum pikeun ngalisensikeun panggunaan GIF pikeun kaperluan komersil.

Naon aplikasi GIF gratis pangsaéna?

Aplikasi GIF pangsaéna pikeun Smartphone Android:

  1. Kaméra GIF: Nganggo alat interaktif ieu, anjeun tiasa ngarékam pidéo tina kaméra Android anjeun sareng teras disimpen dina bentuk ekstensi GIF. …
  2. Kaméra GIF Kuring:…
  3. Pencipta GIF:…
  4. Panyipta GIF:…
  5. GIF Pro:…
  6. Studio GIF:

Kumaha carana ngadamel GIF dina Samsung kuring?

Nyiptakeun GIF tina pidéo dina Telepon Samsung kuring

  1. 1 Lebetkeun ka Galeri.
  2. 2 Pilih video nu Anjeun hoyong jieun GIF ti.
  3. 3 Ketok dina.
  4. 4 Pilih Buka dina Pamuter Pidéo.
  5. 5 Ketok pikeun ngamimitian nyieun GIF anjeun.
  6. 6 Saluyukeun panjang sareng kagancangan GIF.
  7. 7 Ketok Simpen.
  8. 8 Saatos disimpen anjeun bakal tiasa ningali GIF dina aplikasi Galeri.

Kumaha kuring kéngingkeun GIF dina kibor Samsung kuring?

Tip: Pikeun balik deui nuliskeun hurup, ketok ABC.

  1. Dina alat Android anjeun, buka aplikasi naon waé anu anjeun tiasa nyerat, sapertos Gmail atanapi Keep.
  2. Ketok tempat anjeun tiasa ngalebetkeun téks.
  3. Ketok Emoji. . Ti dieu, anjeun tiasa: Lebetkeun emoji: Ketok hiji atanapi sababaraha emoji. Lebetkeun GIF: Ketok GIF. Teras pilih GIF anu dipikahoyong.
  4. Ketok Kirim.

Dimana kuring tiasa mendakan GIF gratis?

Ieu genep tempat pangsaéna pikeun poto saham gratis, éndah, GIF, sareng gambar vektor:

  1. Unsplash.com. Unsplash gaduh seueur pilihan gambar saham anu saé anu anjeun tiasa nganggo gratis, tanpa masihan atribusi ka panulis. …
  2. stocksnap.io. …
  3. NegativeSpace.co. ...
  4. Giphy.com. …
  5. vectorstock.com. …
  6. pixabay.com
Siga tulisan ieu? Punten bagikeun ka babaturan anjeun:
OS Dinten