Kumaha Ngarobih Warna Font Dina Telepon Android?

Dina pituduh ieu, diajar kumaha carana ngarobah fon dina Android.

GO Peluncur

  • Salin file font TTF anjeun ka telepon.
  • Buka GO Launcher.
  • Panggihan aplikasi Alat sareng buka.
  • Ketok dina ikon Préferénsi.
  • Gulung ka handap ka Personalization tur pilih eta.
  • Ketok dina Font.
  • Ketok Pilih Font tur ketok dina font nu Anjeun hoyong pake.

Kumaha anjeun ngarobah warna font?

Pikeun ngarobah warna font, tuturkeun léngkah di handap ieu.

  1. Sorot téks anu anjeun hoyong robih.
  2. Klik panah ka handap gigireun ikon warna. Biasana ditampilkeun salaku hurup "A" kalayan garis ngagurat beureum, sapertos anu dipidangkeun dina conto di luhur.
  3. Saatos ngaklik panah ka handap pikeun warna, pilih warna anu anjeun hoyong ngadamel téks.

Kumaha cara kuring ngarobih warna téks dina Android kuring?

Robah warna font (Android)

  • Ketok dina téks anu anjeun hoyong robih warnana.
  • Pilih pamilih warna di sisi katuhu luhur pangropéa téksu.
  • Pilihan warna prasetél bakal muncul di handap perenah.
  • Pilih warna anyar ku cara ngetok tombol + dina baris kahiji.
  • Ketok ✓ pikeun réngsé.

Kumaha cara ngarobah warna font dina Galaxy Note 8?

Samsung Galaxy Note8 - Saluyukeun Setélan Font

  1. Tina Layar Utama, gesek ka luhur atanapi ka handap ti tengah tampilan pikeun ngakses layar aplikasi.
  2. Napigasi: Setélan> Tampilan.
  3. Ketok Ukuran sareng gaya font.
  4. Geser bar Ukuran font ka kénca atawa ka katuhu pikeun nambahan atawa ngurangan ukuran font.
  5. Ketok Gaya font teras pilih hiji pilihan (contona, Default, Gathic Bold, Choco Cooky, jsb.).

Kumaha kuring ngarobah warna font dina Galaxy s7 kuring?

Kumaha carana ngarobah ukuran font dina Galaxy S7

  • Gesek ka handap ti luhur layar pikeun narik Bayangan Bewara.
  • Ketok ikon Setélan.
  • Ketok Tampilan.
  • Ketok Font.
  • Sered geseran ukuran font ka katuhu atawa ka kenca pikeun nambahan atawa ngurangan ukuran font.
  • Ketok Rengse sawaktos Anjeun geus wareg jeung pilihan Anjeun.

Poto dina tulisan ku "Flickr" https://www.flickr.com/photos/dionh/8264431459

Siga tulisan ieu? Punten bagikeun ka babaturan anjeun:
OS Dinten