Si të kurseni shpejt në Photoshop? Shtypni Ctrl S (Mac: Command S) për të
OS Sot
Klikoni në Furçën e Rregullimit dhe më pas poshtë në fund të listës
OS Sot
Në modulin Biblioteka, paneli Metadata shfaq emrin e skedarit, shtegun e skedarit, vlerësimin, tekstin
OS Sot
Si mund t'i gjej dhe zëvendësoj ngjyrat në Illustrator? Si të gjeni dhe zëvendësoni
OS Sot
Klikoni në menunë "Ndrysho" dhe zgjidhni "Preferencat" për të hyrë në cilësimet e pamjes së Photoshop-it. Ndryshoni
OS Sot
Pasi fotot janë shënuar, mund të klikoni një buton filtri të flamurit në Shiritin e Filmit
OS Sot
Si e mbushni kanavacën në gimp? 2 Përgjigjet Shtoni një shtresë me madhësi kanavacë më poshtë
OS Sot
Asnjë punë nuk do t'ju lejojë të piratoni Photoshop-in si profesionist. Photoshop Elements është
OS Sot
Si mund ta kthej shiritin tim të veglave? Ju mund të përdorni një nga këto për
OS Sot
Merr Photoshop në desktop dhe iPad për vetëm 20.99 dollarë amerikanë/muaj. Sa kushton
OS Sot