Како брзо да заштедите во Photoshop? Притиснете Ctrl S (Mac: Command S) за да
ОС денес
Кликнете на четката за прилагодување, а потоа надолу близу до дното на листата
ОС денес
Во модулот Библиотека, панелот Метаподатоци ги прикажува името на датотеката, патеката на датотеката, рејтингот, текстот
ОС денес
Како да најдам и заменам бои во Illustrator? Како да најдете и замените
ОС денес
Кликнете на менито „Уреди“ и изберете „Преференци“ за да пристапите до поставките за изгледот на Photoshop. Променете го
ОС денес
Откако фотографиите се означени, можете да кликнете на копчето за филтер за знаме во лентата за филм
ОС денес
Како го пополнувате платното во Гимп? 2 Одговори Додадете слој со големина на платно подолу
ОС денес
Ниту една работа нема да ви дозволи да пиратирате со Photoshop како професионалец. Photoshop Elements е
ОС денес
Како можам да ја вратам лентата со алатки? Можете да користите еден од овие за да
ОС денес
Земете Photoshop на десктоп и iPad за само 20.99 УСД/месечно. Колку чини
ОС денес