Pehea wau e hoʻoponopono ai i ka Windows 8 1 Pro Secureboot ʻaʻole i hoʻonohonoho pono ʻia e kūkulu i 9600?

How do I remove SecureBoot isn’t configured correctly?

Nānā 2

  1. Do a full shutdown – (hold shift while selecting shutdown)
  2. Restart and enter BIOS (F1).
  3. Go to Security > SecureBoot > enable it. Note: This will also disable CSM and set unit for UEFI Only startup. These are required for SecureBoot to work.

What is secure boot isn’t configured correctly?

Inā ʻaʻole ʻae ka PC iā ʻoe e hiki iā Secure Boot, e hoʻāʻo e hoʻihoʻi i ka BIOS i ka hoʻonohonoho hale hana. E mālama i nā hoʻololi a puka i waho. Hoʻomaka hou ka PC. … No nā ʻanuʻu hoʻoponopono hou aku no nā mea hana PC: ʻike ʻaʻole hoʻonohonoho pono ʻia ʻo Secure Boot: E hoʻoholo inā aia ka PC ma ke ʻano hana hana (ʻike no nā mea hana).

Pehea wau e ʻike ai ua hiki ke Secure Boot?

No ka nānā ʻana inā ua hiki ke Secure Boot, e hoʻohana i kēia mau hana:

  1. E hoʻomaka hoʻomaka.
  2. E ʻimi no ka ʻIke Pūnaewele a kaomi i ka hopena kiʻekiʻe e wehe i ka polokalamu.
  3. Kaomi ma ka System Summary ma ka ʻaoʻao hema.
  4. E nānā i ka ʻike "Secure Boot State". Inā heluhelu ʻia ʻo On, ua ʻae ʻia. …
  5. E nānā i ka ʻike "BIOS Mode".

Pono e hoʻohana ʻia ka pahu paʻa?

Palekana Keʻo pono e hoʻohana ʻia ma mua o ka hoʻokomo ʻana i kahi ʻōnaehana hana. Inā hoʻokomo ʻia kahi ʻōnaehana hana ʻoiai ua pio ʻo Secure Boot, ʻaʻole ia e kākoʻo iā Secure Boot a koi ʻia kahi hoʻonohonoho hou. Pono ʻo Secure Boot i kahi mana hou o UEFI. … Pono ʻo Secure Boot i ka Windows 8.0 a i ʻole.

He aha ka hana o ka holoi ʻana i nā kī kī paʻa?

Clearing the Secure Boot database would technically make you unable to boot anything, no ka mea, ʻaʻohe mea e hoʻopaʻa ʻia e pili ana i ka waihona ʻo Secure Boot o nā pūlima/checksums i ʻae ʻia e kī.

He maikaʻi anei ke hoʻopau i ka pahu palekana?

He mea koʻikoʻi ka Secure Boot i ka palekana o kāu kamepiula, a me ka hoʻopau ʻana hiki iā ʻoe ke haʻalele iā ʻoe i ka malware hiki iā ia ke lawe i kāu PC a waiho ʻole iā Windows.

How do I know if my UEFI Boot is enabled?

Check Secure Boot status

  1. E hele i ka Start.
  2. Ma ka pahu hulina, e kikokiko i ka msinfo32 a kaomi i ke komo.
  3. Wehe ka ʻIke Pūnaewele. E koho i ka Pūnaehana Summary.
  4. Ma ka ʻaoʻao ʻākau o ka pale, e nānā i ke ʻano BIOS a me ka Secure Boot State. Inā hōʻike ʻo Bios Mode iā UEFI, a hōʻike ʻo Secure Boot State i Off, a laila ua pio ʻo Secure Boot.

He aha ka hopena inā hiki iaʻu ke hoʻohana iā Secure Boot?

Ke hiki a hoʻonohonoho piha ʻia, Secure Boot kōkua i ka lolouila e pale aku i nā hoʻouka kaua a me nā maʻi mai ka polokalamu kiloʻino. ʻIke ʻo Secure Boot i ka hana ʻino ʻana i nā mea hoʻoili pahu, nā faila ʻōnaehana hana kī, a me nā ROM koho ʻole i ʻae ʻia ma ka hōʻoia ʻana i kā lākou mau pūlima kikohoʻe.

Pehea e hana ai ka UEFI Secure Boot?

Palekana Keʻo hoʻokumu i kahi pilina hilinaʻi ma waena o ka UEFI BIOS a me ka polokalamu e hoʻomaka ai (e like me nā bootloaders, OS, a i ʻole nā ​​mea hoʻokele UEFI a me nā pono hana). Ma hope o ka hoʻohana ʻana a me ka hoʻonohonoho ʻana o Secure Boot, ʻae ʻia nā polokalamu a i ʻole firmware i pūlima ʻia me nā kī i ʻae ʻia e hoʻokō.

E like me kēia kūlana? E ʻoluʻolu e kaʻana i kāu mau hoaaloha:
OS i kēia lā