ʻO kāu nīnau: Pehea wau e hoʻopau ai i nā ʻaoʻao keʻokeʻo ma Photoshop?

Inā ʻeleʻele a keʻokeʻo paha kāu halo, hiki iā Photoshop ke hoʻoneʻe aunoa iā ia. Ma hope o kou holoi ʻana i ke kāʻei kua, koho i ka papa me ka mea hoihoi ma luna a laila koho i ka Layer> Matting> Wehe Black Matte a i ʻole Wehe White Matte.

Pehea ʻoe e hana ai i kahi kiʻi ma Photoshop ʻaʻole maopopo?

E koho i ka papa i makemake ʻia, a laila kaomi i ka pua hāʻule iho o Opacity ma ka piko o ka panel Layers. Kaomi a kauo i ka slider e hoʻoponopono i ka opacity. E ʻike ʻoe i ka hoʻololi ʻana o ka opacity layer ma ka puka makani palapala i kou neʻe ʻana i ka slider. Inā hoʻonoho ʻoe i ka opacity i ka 0%, e lilo ka papa i akaka, a ʻike ʻole paha.

He aha ke ʻano kiʻi i hoʻohana pinepine ʻia e nā mea paʻi offset ʻoihana?

ʻO ke kumu o ka hoʻohana ʻana o nā mea paʻi offset i ka CMYK, no ka loaʻa ʻana o ka waihoʻoluʻu, pono e hoʻopili ʻia kēlā me kēia inika (cyan, magenta, melemele, a ʻeleʻele) a hiki i ka hui ʻana e hana i kahi kikoʻī kala piha. ʻO ka ʻokoʻa, hana nā mea nānā kamepiula i ke kala me ka mālamalama, ʻaʻole ka inika.

Pehea au e hana ai i ke kii akaka?

Hiki iā ʻoe ke hana i kahi ākea i ka nui o nā kiʻi.

  1. E koho i ke kiʻi āu e makemake ai e hana i nā wahi akaka.
  2. Kaomi i nā Mea Hana Kiʻi > Recolor > E hoʻonoho i ke kala ʻalohi.
  3. Ma ke kiʻi, e kaomi i ke kala āu e makemake ai e hana akaka. Nā memo:…
  4. E koho i ke kiʻi.
  5. E kaomi iā CTRL+T.

Pehea wau e hana ai i kahi papa ʻaʻole maopopo?

E hele i ka papa kuhikuhi "Layer", koho "New" a koho i ke koho "Layer" mai ka submenu. Ma ka puka aniani e hiki mai ana, e hoʻonoho i nā waiwai layer a kaomi i ke pihi "OK". E hele i ka palette kala i loko o ka mea hana a e hōʻoia i ke koho ʻia ke kala keʻokeʻo.

Pehea wau e wehe ai i kahi kāʻei keʻokeʻo mai kahi kiʻi?

E koho i ke kiʻi āu e makemake ai e wehe i ke kāʻei kua. Ma lalo o Picture Tools, ma ka Format tab, i ka hui Adjust, koho Wehe Background.

E like me kēia kūlana? E ʻoluʻolu e kaʻana i kāu mau hoaaloha:
OS i kēia lā