Как да се върна обратно към iOS без бета версия?

Как да понижа от iOS 15 бета до iOS 14?

Ако искаш веднага понижение от 15 IOS бета (публичен или разработчик), ще трябва да изтриете и възстановите своя iPhone or IPad. С тази опция няма да можете да възстановите от архив, направен на IOS 15 при връщане към IOS 14. Но естествено можете да възстановите от предишна IOS 14 архивиране.

Как да възстановя своя iPhone до iOS 14?

Споделете всички опции за споделяне за: Как да възстановите вашия iPhone от iOS 15 бета обратно към iOS 14

  1. Отидете на „Настройки“ > „Общи“
  2. Изберете „Профили и управление на устройствата“
  3. Изберете „Премахване на профил“ и рестартирайте вашия iPhone.

Как да възстановя от iOS 13 на iOS 14?

Стъпки за понижаване от iOS 14 на iOS 13

  1. Свържете iPhone към компютъра.
  2. Отворете iTunes за Windows и Finder за Mac.
  3. Кликнете върху иконата на iPhone.
  4. Сега изберете опцията Възстановяване на iPhone и едновременно задръжте натиснат левия клавиш за опции на Mac или левия клавиш shift на Windows.

Как да деинсталирам актуализацията на iOS 14?

Как да премахнете изтеглянето на софтуерна актуализация от iPhone

  1. Отворете Настройки.
  2. Докоснете Общи.
  3. Докоснете iPhone / iPad Storage.
  4. Под този раздел превъртете и намерете версията на iOS и я докоснете.
  5. Докоснете Изтриване на актуализация.
  6. Докоснете Изтриване на актуализация отново, за да потвърдите процеса.

Как да понижа версията от iOS beta 15?

Как да превключите от iOS 15 Beta

  1. Отворете Finder.
  2. Свържете вашето устройство към компютъра с Lightning кабел.
  3. Поставете устройството в режим на възстановяване. …
  4. Ще се появи Finder с въпрос дали искате да възстановите. …
  5. Изчакайте процеса на възстановяване да завърши и след това започнете наново или възстановете в резервно копие на iOS 14.

Как да понижа своя iPhone от бета версия?

Ето какво трябва да направите:

  1. Отидете в Настройки > Общи и докоснете Профили и управление на устройства.
  2. Докоснете бета софтуерния профил на iOS.
  3. Докоснете Премахване на профил, след което рестартирайте устройството си.
Харесва ли тази публикация? Моля, споделете с приятелите си:
ОС днес